Antalya Expocity Fuarımız

01-05-2020 16:57    732

Türkiye, son 10 yılda inşaat sektöründe yaşanan pozitif büyüme sayesinde endüstriyel temizlik sektörünün Avrasya bölgesindeki yükselen pazarı oldu. Kamu projelerinin %24 oranında artması, havaalanı sayısının 27’den 73’e, 5 yıldızlı otel sayısının 297’den 590’a yükselmesi ve AVM sayısının 2017’de %25 büyüyerek 450’ye ulaşması gibi gelişmeler; Türkiye’nin endüstriyel temizlik sektöründeki pazar payının 2017 yılında 27.1 Milyar TL’den 35.5 Milyar TL’ye yükselmesini sağladı.

Sektörde Yaklaşık 5.000 Firma bulunduğunu ve 1 milyon 300 bin kişinin istihdam edildiğini ifade eden ISSA INTERCLEAN İstanbul Marka Müdürü Hatice Dinçer, 18-20 Ekim 2017 tarihleri arasında Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ISSA/INTERCLEAN İstanbul Endüstriyel Temizlik Teknolojileri ve Hizmetleri Fuarı ve Konferansı’nın, temizlik endüstrisinin Avrasya’daki en önemli uluslararası etkinliği olduğunu söyledi.

Türkiye’nin Avrupa pazarının %11’ine sahip olduğunu belirten Dinçer, “ISSA/INTERCLEAN İstanbul Fuarı’nda bu yıl 150 marka ile 70 ülkeden 4.500’ün üzerinde ziyaretçi katılımı hedefledik.

Nesta Kimya Endüstiyel Temizlik Ürünleri pazarında;

RAI ISSA INTERCLEAN ve UBM destekleri ile düzenlediğimiz Alım Heyeti programımızda Rusya, Katar, Polonya, Kuveyt, Romanya, Bulgaristan, Birleşik Arap Emirlikleri, Yemen, Azerbaycan, İran, Cezayir, Umman, Özbekistan, Ürdün, Tunus, Suudi Arabistan, Mısır, Gürcistan, Fas ve K.Irak Bulunuyor. Endüstriyel temizlik sektöründe bulunan tüm alt sektörlerin tek çatı altında buluşturacağız. ISSA/INTERCLEAN, en yeni teknolojilerin ve işbirliği olanaklarının sunulduğu uluslararası bir platform” dedi. Dinçer, bu yıl fuarda özellikle yakın coğrafyadan önemli satın alma temsilcilerinin yer alacağına dikkat çekti.

Endüstriyel Temizlik Sektörü Hizmetleri ve Teknolojilerine yönelik ISSA/INTERCLEAN, ABD, Avrupa, Asya olmak üzere 3 farklı kıtada ve İstanbul(Türkiye), Amsterdam(Hollanda), Las Vegas (ABD) ve Meksika gibi 4 farklı ülkede düzenleniyor


Etiketler: